ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΩΡΛ

Ο ΩΡΛ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ κος Γρηγόριος Βρύνας αποφοίτησε από το τμήμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με βαθμολογία ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, ως οπλίτης ιατρός και του απονεμήθηκε ο βαθμός του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού Υγειονομικού, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη μονάδα που υπηρέτησε.

​Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός σε Περιφερειακό Ιατρείο στο Γυμνό (Καλλιθέα, Άνω και Κάτω Σέττα) του Ν. Εύβοιας και στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη Γενική Χειρουργική, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας - Πειραιά. 

Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας «Αγία Όλγα». Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Άγ. Σάββας Αθηνών, για έξι μήνες, αλλά και στην ειδικότητα της Νευροχειρουργικής στο ίδιο Νοσοκομείο (Άγ. Σάββας Αθηνών, για έξι μήνες). 


Πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό χειρουργείων
, με τοπική και γενική αναισθησία, σχεδόν σε όλο το φάσμα της ΩΡΛ.

Έχει συμμετάσχει ενεργά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια - σεμινάρια. Έχει συγγράψει πλήθος ιατρικών εργασιών. 

Είχε την ευτυχία να γνωρίσει και να συνεργαστεί με ιατρούς που ήταν άρτιοι γνώστες στον τομέα τους, αλλά και εξαιρετικοί ως άνθρωποι. Συνεργάστηκε με την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, την ΩΡΛ κλινική “ΚΑΡΡΑΣ”, την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ και την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.  

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών.                                                                                          

​Είναι επιλεγμένος συνεργάτης ΩΡΛ στο MEDISYSTEM της ασφαλιστικής INTERAMERICAN, της ασφαλιστικής ALICO κ.ά. 

Εκτός από τη λειτουργία του ιδιωτικού του ιατρείου, στη Χαλκίδα, ο ΩΡΛ Γρηγόριος Βρύνας ασκεί τη χειρουργική ΩΡΛ στη MEDICLINIC – INTERAMERICAN (Δορυλαίου 24, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα), σε παιδιά, ενήλικες και υπερήλικες.                                                

Είναι πιστοποιημένος ΩΡΛ με ΕΟΠΥΥ για φάρμακα, εξετάσεις, πιστοποιητικά και γνωματεύσεις.